Gratis waardebepaling
Hasselt

Het verkopen van je woning is niet eenvoudig, zelfs niet met de huidige woningmarkt. Het is namelijk belangrijk om de waarde van je woning vast te stellen. Maar ook willen geïnteresseerden de woning bezichtigen en moet je kunnen onderhandelen. Living Stone kan een gratis waardebepaling in Hasselt voor je uitvoeren. Blijkt dat het interessant is om je woning te verkopen? Dan kunnen wij je volledig ontzorgen bij het verkoopproces. Desondanks is de gratis waardebepaling geheel vrijblijvend. Je bepaalt dus zelf of je hierna gebruik blijft maken van onze dienstverlening.

Regio Hasselt
Regio Hasselt

Hoe wij de prijs van je woning in Hasselt berekenen

Door middel van een gratis waardebepaling in Hasselt kun je de woningwaarde vaststellen. Om de waarde van je woning te bepalen houden we rekening met alle factoren die een rol spelen. We kijken naar subjectieve factoren, zoals de bouwstijl van je woning. Maar we houden ook rekening met bijvoorbeeld de staat van onderhoud. Om de woningwaarde te berekenen, vergelijken we de woning ook met vergelijkbare huizen in de omgeving. Omdat we bij Living Stone veel ervaring hebben, slagen we er altijd in om de woningwaarde nauwkeurig vast te stellen. Zo krijg je een goede indicatie van de vraagprijs die we kunnen hanteren.

Gratis taxatie van je woning in Hasselt

Eén van de factoren die veel invloed heeft op de woningwaarde, is de locatie. Hasselt is over het algemeen een zeer aantrekkelijke plek om te wonen. Het is de hoofdstad van Belgisch-Limburg en heeft een prachtig centrum. Veel mensen willen in deze plaats wonen. Om die reden zijn de woningen hier behoorlijk in waarde toegenomen. De kans is dan ook groot dat je aangenaam verrast zult zijn door de uitslag van de waardebepaling. Besluit je op basis van de woningwaarde om de woning te verkopen? Dan helpen onze verkoopmakelaars je graag verder, zodat je verzekerd bent van een zorgeloos verkoopproces.