Gratis waardebepaling
Zaventem

Bij de verkoop van je woning komt veel kijken. Je moet de vraagprijs bepalen, je woning onder de aandacht brengen, bezichtigingen inplannen en onderhandelen. Bij Living Stone helpen we je graag bij de verkoop van je woning. Zo kunnen we onder meer een gratis waardebepaling in Zaventem voor je uitvoeren. Dit doen we geheel vrijblijvend, dus je bent niet verplicht om ons hierna ook als verkoopmakelaar in te schakelen. Door middel van een gratis waardebepaling, weet jij wat je voor jouw woning kunt vragen.

Regio Oud-Heverlee
Regio Oud-Heverlee

Hoe kun je de prijs van je woning berekenen in Zaventem?

Bij de gratis waardebepaling in Zaventem berekenen wij wat je woning waard is. De prijs van je woning wordt aan de hand van verschillende factoren berekend. We kijken niet alleen naar subjectieve factoren, zoals het bouwjaar en de stijl van je woning. Belangrijk is bijvoorbeeld ook de staat van je woning. De woningwaarde kun je het best berekenen door middel van een marktstudie. We gaan na voor welke bedragen vergelijkbare woningen verkocht worden in de huidige woningmarkt. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om de prijs van jouw woning in Zaventem te berekenen. Zo weet je straks precies wat je voor de woning kunt vragen!

Gratis waardebepaling van een woning in Zaventem

De ligging van je woning is een belangrijke factor voor de woningwaarde. Zaventem is een relatief goede locatie. Deze stad kent veel knusse straten en gezellig vaarwater. De kans is dus groot dat de waarde van jouw woning nog hoger uitvalt dan verwacht. Wij voeren de waardebepaling van jouw woning in Zaventem gratis en vrijblijvend uit. Besluit je daarna om de woning te verkopen? Dan kun je eventueel gebruik maken van onze makelaarsdiensten!

Wij zorgen er dan voor dat jouw woning onder de aandacht wordt gebracht. Zo kun je de woning al snel verkopen tegen een goede prijs.