Gratis waardebepaling
Leuven

Er komen veel dingen kijken bij de verkoop van je huidige woning. De prijs berekenen is daar één van. Tijdens een waardebepaling wordt er een inschatting gemaakt van de waarde van jouw woning. Living Stone biedt naast makelaarsdiensten ook een gratis waardebepaling aan. Een gratis waardebepaling in Leuven verloopt snel en professioneel door onze jarenlange expertise en ervaring op de vastgoedmarkt.

Regio Leuven
Regio Leuven

De prijs berekenen

Tijdens jouw gratis waardebepaling in Leuven maakt één van onze professionele medewerkers een inschatting van de verkoopwaarde van jouw woning. In deze waarde worden meerdere factoren gecalculeerd. Er wordt om een prijs berekenen natuurlijk gekeken naar subjectieve elementen zoals bouwstijl en interieur. Maar ook worden onze bouwtechnische inzichten, marktkennis en ervaringsdeskundigheid meegenomen in de berekening.Waardebepaling van jouw woning in Leuven

De gratis waardebepaling in Leuven leidt niet tot een exact bedrag, maar een zo nauwkeurig en realistisch mogelijke schatting van de waarde van jouw woning. De huidige markt kan hier natuurlijk niet in vergeten worden. Gebaseerd op ons geleverde rapport kan je een onderbouwde beslissing nemen. Dit rapport vormt een realistisch en betrouwbare basis.

Onze jarenlange ervaring en expertise maakt ons namelijk dé keuze op het gebied van vastgoed. Onze medewerkers komen uit diverse vakgebieden, en verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast spreken zij uw taal: al onze medewerkers spreken zowel Vlaams, Engels als Frans.