Gratis waardebepaling
Brussel

Voor veel mensen is het verkopen van hun huidige woning een vervelende taak. Er komt inderdaad ook altijd veel bij kijken. Wij van Living Stone helpen je graag een handje met de verkoop van jouw woning. Niet alleen bieden wij onze makelaarsservice aan, ook kan je bij ons een gratis waardebepaling in Brussel aanvragen. In deze waardebepaling wordt er een waardebepaling uitgevoerd om een zo’n realistisch mogelijke inschatting van de waarde van jouw woning te krijgen. Hoe dat precies werkt, lees je hier.

Kantoor Brussel
Kantoor Brussel

Prijs berekenen in Brussel

Tijdens een gratis waardebepaling in Brussel laat je ons een prijs berekenen voor jouw woning. Wij nemen diverse factoren in acht om een zo’n realistisch mogelijke inschatting te maken van de waarde van jouw woning. Het blijft hierbij niet alleen bij de subjectieve factoren, zoals het bouwjaar, de stijl van de woning en het interieur. Ook het oppervlakte en de staat van de woning wordt in het achterhoofd gehouden. Deze punten worden vervolgens onderbouwd door een vergelijkende marktstudie en een berekening vanuit het oogpunt van

de koper.


Door onze jarenlange expertise en ervaring binnen de vastgoedmarkt, kan je uitgaan van de professionaliteit en de deskundigheid van onze medewerkers. Zij komen uit diverse branches, maar zijn door en door gespecialiseerd in onze vastgoeddiensten. Omdat onze medewerkers allemaal zowel Vlaams, Frans en Engels spreken, zal taal nooit een barrière zijn. Jouw gratis waardebepaling in Brussel verloopt soepel, professioneel en duidelijk. Na de waardebepaling heb je een goed beeld van wat jouw woning waard is.

Een gratis waardebepaling van jouw woning in Brussel

De locatie van jouw woning is bovendien een belangrijke factor in de gratis waardebepaling in Brussel. Onze hoofdstad is gelukkig een plaats waar veel woningzoekenden willen wonen.

De gratis schatting zal daarom hoogstwaarschijnlijk ook voor jou gunstig uitpakken. Om een gratis waardebepaling in Brussel aan te vragen, kan je op onze website kijken of ons een mailtje sturen. Bellen kan natuurlijk ook altijd. Jouw woning verkopen? Living Stone helpt je graag.