Nieuwbouwzondag 22 oktober 2023

Een kraakverse pistolet, een dampende kop koffie en dan hop, naar Nieuwbouwzondag! Dat zijn onze plannen voor zondag 22 oktober. Dit is jouw uitnodiging om nieuwbouwprojecten Krokus - Lavender - Vijfde Linie - Achter Grijpen te bezoeken.

Nieuwbouwzondag 22 oktober 2023

Een kraakverse pistolet, een dampende kop koffie en dan hop, naar Nieuwbouwzondag! Dat zijn onze plannen voor zondag 22 oktober. Dit is jouw uitnodiging om nieuwbouwprojecten Krokus - Lavender - Vijfde Linie - Achter Grijpen te bezoeken.

Living Stone Nieuwbouw Krokus in Herent

Krokus in Herent

• Bezoek het kijkappartement te Umafolaan 11, 3020 Herent
• 13u tot 17u
Vrijblijvend te bezoeken 


Ontdek Residentie Krokus in Herent, waar groen en parkwonen naadloos samenkomen. Met bewoonbare oppervlaktes van 51m² tot 167m², 1 tot 3 slaapkamers met terras, ondergrondse autostaanplaatsen, garageboxen en ruime bergingen, plus moderne voorzieningen zoals een warmtepomp, vloerverwarming en vloerkoeling, biedt deze plek een perfecte mix van comfort en natuur. Bovendien ben je in slechts 15 minuten fietsen in het hart van de Grote Markt in Leuven, terwijl je meteen omgeven bent door groen en rust.

Ontdek residentie Krokus
Living Stone Nieuwbouw Lavender in Zaventem

Lavender in Zaventem

• Leuvensesteenweg 689-693, 1930 Zaventem
• 10u tot 12u
Vrijblijvend te bezoeken 
 

Welkom in Lavender, de nieuwe plek waar modern wonen samensmelt met een multigenerationele gemeenschap! Combineer de inrichting met hoogwaardige en duurzame materialen met een ideale ligging vlakbij grote verkeersassen en het bruisende stadscentrum van Nossegem (Zaventem), waar je altijd verbonden met de rest van het land.

Ontdek residentie Lavender
Living Stone Nieuwbouw Vijfde Linie in Rotselaar

Vijfde Linie in Rotselaar

• Zaal Zilverwit om de hoek van de werf: Bergstraat 16, 3110 Rotselaar
• 10u30-15u
Vrijblijvend te bezoeken 
 

In het hart van Rotselaar schuilt residentie 'Vijfde Linie', een unieke plek waar trendy wonen historie omarmt. Achter de gevels van moderne architectuur, vind je een behaaglijke rust in een groene oase, een nieuwe community waar jij je in no-time thuisvoelt. En daarbuiten? Daar bruist de diverse stad waar je elke keer weer iets nieuws kan ontdekken, gewoon om je hoek.Kom thuis in high-end appartementen met trendy afwerking op jouw maat.

Ontdek residentie Vijfde Linie
Living Stone Nieuwbouw Achter Grijpen in Tienen Kumtich

Achter Grijpen in Tienen Kumtich

• Spoorwegstraat 19 - 35, 3300 Kumtich
• 14u tot 17u
Vrijblijvend te bezoeken 
 
 

Gunstig gelegen tussen Leuven en Tienen, biedt deze unieke architecturale parel 14 moderne nieuwbouwwoningen in een groene omgeving. Geniet van hoogwaardige materialen, duurzaamheid en een overvloed aan natuurlijk licht in elke ruimte. Ontspan op je ruime privébuitenruimte, of het nu een geïntegreerd terras of een onderhoudsvriendelijke tuin met achtertoegang is. Parkeer gemakkelijk bij je woning of in de gemeenschappelijke ondergrondse garage met voldoende fietsenstallingen. Jouw woongeluk ligt voor het grijpen.

Bezoek residentie Achter Grijpen

Ontdek
Nieuwbouw
zondag

Bouwen? Kopen? Investeren? Op Nieuwbouwzondag openen tal van vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven in heel Vlaanderen de deuren van hun projecten of kijkwoningen. Ze ontvangen er tal van bezoekers, die interesse hebben in het kopen of bouwen van nieuwbouw woningen. Het is een dag boordevol inspiratie en leuke ontmoetingen.