Vastgoedkantoren transformeren tot vastgoedhuizen: Living Stone zet trend

13 juni 2023

Living Stone tilt vastgoedbeleving naar hoger niveau met vastgoedhuizen

Met deze nieuwe aanpak wil Living Stone de vastgoedmarkt veranderen en klanten een ervaring bieden die verder gaat dan alleen het kopen/huren of verkopen/verhuren van een woning. De vastgoedhuizen worden ingericht en ontworpen om een comfortabele en efficiënte omgeving te bieden voor klanten en medewerkers. Bovendien kunnen klanten er ook terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van vastgoedinvesteringen.

 

De vuurdoop van de eerste Living Stone vastgoedhuizen in Mechelen en Tienen was een groot succes. De buurt reageerde enthousiast op de nieuwe aanpak van Living Stone en de gepersonaliseerde dienstverlening. De transformatie van de vastgoedkantoren naar vastgoedhuizen heeft ook geresulteerd in meer betrokkenheid van medewerkers en een verbeterde werkomgeving.

 

Verbindende en ondernemende makelaars gezocht

Nu Living Stone op zoek is naar makelaars die willen samenwerken om een Living Stone vastgoedhuis uit te bouwen in hun eigen regio, is het duidelijk dat de vastgoedgroep vastbesloten is om hun concept verder uit te breiden. Voor makelaars die willen samenwerken met Living Stone biedt dit een unieke kans om deel uit te maken van een innovatieve en vooruitstrevende vastgoedgroep die zich richt op een gepersonaliseerde vastgoedervaring voor hun klanten.

 

Met de lancering van de eerste Living Stone vastgoedhuizen en hun zoektocht naar nieuwe samenwerkingen, is het duidelijk dat Living Stone niet alleen de vastgoedmarkt wil veranderen, maar ook het gezicht van het vastgoedlandschap voor altijd wil veranderen. Ben jij een ondernemend makelaar die een regionaal vastgoedhuis wil uitbouwen? Dan kan je terecht bij Koen Hoste, strategisch directeur van Living Stone, via koen.hoste@living-stone.be of 0475 39 96 99.

 

Lees dit nieuwsartikel ook in Made In via https://www.made-in.be/mechelen/living-stone-transformeert-en-breidt-uit-nieuwe-vastgoedhuizen-in-mechelen-en-tienen/

 

blogpost
Blogpost foto