Ontdek de magie van Kerst: lokale kerstmarkten dichtbij onze vastgoedhuizen

8 december 2023

Het is de tijd van het jaar waarin de straten verlicht zijn, de kraampjes gevuld zijn met feestelijke lekkernijen en de geur van warme chocolademelk in de lucht hangt. Bij onze prachtige vastgoedhuizen vind je niet alleen een thuis, maar ook de betovering van lokale kerstmarkten net om de hoek! 

 

Een thuisbasis voor de feestdagen

 

Bij het kiezen van een thuisbasis willen we niet alleen een huis, maar ook een gemeenschap die warmte en betrokkenheid uitstraalt. Onze vastgoedhuizen bieden niet alleen comfortabele woningen, maar ook toegang tot de magie van lokale kerstmarkten die de geest van de feestdagen omarmen.

Of je nu op zoek bent naar een uniek kerstcadeau, wilt genieten van lokale lekkernijen, of gewoon de feestelijke sfeer wilt opsnuiven, de kerstmarkten in de buurt van onze vastgoedhuizen bieden het allemaal. Ontdek de betovering van Kerst, net om de hoek van jouw toekomstige thuis! 

 

Kerstmarkten in de buurt

 

🎄 Brussel: tot 31 december 

 

In de bruisende hoofdstad schittert de Grote Markt als een fonkelende ster met de prachtige verlichte, imposante kerstboom. Wandel langs de kraampjes, geniet van de kerstverlichting en proef de heerlijke lekkernijen die Brussel te bieden heeft. De echte eyecatcher: het reuzenrad. 

 

🎄 Dilbeek: 15 tot 17 december 

 

Ontdek de charme van Dilbeek met zijn gezellige kerstmarkt. Met mooi versierde houten chalets, gezellige foodtrucks, een podium voor optredens, vuurkorven en BBQ’s om je aan te verwarmen, sfeervolle verlichting, aangename muziek, voldoende eten en drinken en leuke hebbedingetjes en kerstcadeaus … Gezelligheid troef! 

 

🎄 Halle: 14 tot 31 december 

 

Halle verwelkomt je met open armen op hun betoverende kerstmarkt. Proef lokale lekkernijen, bewonder ambachtelijke producten en geniet van live-entertainment voor het hele gezin.

 

🎄 Leuven: Tot 21 december 

 

Leuven betovert je met zijn sfeervolle kerstmarkt op het Ladeuzeplein. Maak een wandeling door de met licht versierde straten en geniet van de gezellige ambiance.

 

🎄 Aarschot: Tot 31 december 

 

Dompel je onder in de kerstsfeer op de mooi ingeklede Grote Markt. Ook op straathoekjes en kleine pleintjes tref je feeërieke, winterse tafereeltjes aan. Je kan je opwarmen met een kop koffie of warme chocomelk bij de lokale horecazaken of aansterken met een lekkere snack of gerecht.

 

🎄 Haacht: 17 december 

 

Haacht verlicht de avond met een kerstmarkt die perfect past bij de intieme sfeer van deze charmante gemeente. Een ideale gelegenheid om je buren te leren kennen.

 

🎄 Mechelen: Tot 23 december 

 

Mechelen betovert bezoekers met zijn sfeervolle kerstmarkt op de Grote Markt. Verwen jezelf met culinaire hoogstandjes en bewonder de prachtige kerstversieringen. Mechelen houdt je warm. 

 

🎄 Hasselt: Tot 7 januari 

 

Hasselt, de hoofdstad van de smaak, biedt niet alleen culinaire hoogstandjes maar ook een betoverende kerstmarkt. Geniet van de gezelligheid en laat je verrassen door de lokale lekkernijen.

 

🎄 Tienen: Tot 7 januari

 

Beleef betoverende momenten op de carrousel, de overdekte schaatsbaan en race als een ware snelheidsduivel van de rodelbaan af! Snuffel naar schatten op de kerstmarkt en bewonder de magische kerststal, fonkelende kerstboom en sprankelende lichtjes. Na een rondje schaatsen warm je op met een glühwein in de gezellige Almhütte. 

 

Side note: Controleer de exacte data van de kerstmarkten in de buurt, aangezien deze onderhevig kunnen zijn aan wijzigingen. Bezoek de officiële websites van de steden voor de meest recente informatie.

 

Ben je helemaal betoverd door de buurt?

blogpost
Blogpost foto