Living Stone Vastgoedonderneming van het Jaar 2024 bij de CIB Real Estate Awards

28 mei 2024

Living Stone is trots om aan te kondigen dat het is uitgeroepen tot de "Vastgoedonderneming van het Jaar 2024" tijdens de prestigieuze CIB Real Estate Awards. Deze onderscheiding erkent de innovatieve aanpak, duurzaamheid en klantgerichtheid van Living Stone in de vastgoedsector.

 

De CIB Real Estate Awards, een van de meest gerenommeerde onderscheidingen in de vastgoedbranche, erkennen 2-jaarlijks de uitmuntendheid en vooruitgang binnen de sector. Dit jaar heeft Living Stone deze felbegeerde titel verdiend, wat een bewijs is van hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige en duurzame vastgoedoplossingen.

 

Een woord van COO Kristel Gils

 

"We zijn ongelooflijk vereerd en dankbaar voor deze erkenning," zegt Kristel Gils, COO van Living Stone. "Deze award bevestigt dat we op de goede weg zijn en dat onze inzet en passie voor vastgoed wordt erkend. De nominatie weerspiegelt ons voortdurende streven naar uitmuntendheid in vastgoedbemiddeling en -advies en ons engagement om mensen te verbinden in duurzame leefomgevingen. We streven ernaar om een zorgzame, deskundige en gemakkelijk bereikbare gids te zijn voor iedereen op het gebied van vastgoed en wonen."

 

Toekomstplannen

 

Met deze prestigieuze award op zak, kijkt Living Stone naar de toekomst met ambitieuze plannen. “We hebben enkele zware jaren achter de rug en hebben veel veranderingen doorgevoerd. Deze award is een enorme opsteker en hier gaan we nog lang van nagenieten," aldus Gils. Het bedrijf zal blijven investeren om de vastgoedsector verder te transformeren. Living Stone zet nu meer dan ooit alles op alles om dé one-stop-shop te zijn in ieders vastgoedtraject met een totaalontzorging van a tot z. Bovendien zijn er plannen om uit te breiden naar nieuwe markten en regio’s en het team verder te versterken.

 

Kristel Gils sluit af met een dankwoord aan alle medewerkers, klanten en partners: "Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan ons geweldige team. Jullie harde werk en toewijding maken ons succes mogelijk. En aan onze klanten, dank jullie wel voor het vertrouwen en de samenwerking. Samen leven we vastgoed!"

blogpost
Blogpost foto