Living Stone is genomineerd als Trends Gazelle 2024

9 januari 2024

Trends Magazine heeft onze vastgoedgroep geselecteerd voor de Trends Gazellen Awards 2024. We vinden dit uiteraard een leuke binnenkomer bij de start van 2024. Deze nominatie hebben we te danken aan de toewijding van onze geweldige medewerkers, de steun van partners en het vertrouwen van onze klanten.  

 

Deze nominatie is niet alleen een erkenning van onze groei, maar ook van onze positieve rol in het ondernemingsklimaat in onze regio. Uiteraard zijn positieve bedrijfsresultaten de zuurstof voor een duurzame voortzetting van onze groei. Voor Living Stone is dit echter nooit het enige doel geweest.

 

Een gazelle is een schrander, levendig, behendig en gracieus dier dat in harmonie leeft met andere dieren. Living Stone is een team van ondernemers dat in alles wat ze doet dezelfde eigenschappen van de gazelle nastreeft. 

 

We willen naast de harde cijfers, ook maatschappelijk een impact hebben. Onze lokale vastgoedspecialisten weten dat ze veel te danken hebben aan de lokale community die ons jaar in, jaar uit het vertrouwen schenkt. Wij steunen dan ook heel graag lokale evenementen en verenigingen die verbondenheid in combinatie met gezondheid hoog in het vaandel dragen.  

 

We zijn heel erg overtuigd dat vele mensen het ondernemerschap in zich hebben, maar jammer genoeg om diverse redenen (angst, financieel, sociale druk…) de sprong niet durven wagen. Dat we met Living Stone mensen van alle leeftijden en achtergronden detecteren en ze de kans kunnen geven om bij ons die droom waar te maken, is de grootste voldoening die er is. Dan voelen we ons een levendige gazelle

 

Benieuwd naar Trends Gazellen 2024?

blogpost
Blogpost foto