Living Stone in cijfers: dit was 2023 

22 december 2023

Het is weer zover, een nieuw jaar is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken naar de hoogtepunten van het afgelopen jaar voor onze vastgoedhuizen. 2023 bracht niet alleen nieuwe uitdagingen, maar ook onvergetelijke mijlpalen die we graag met jullie delen. Laten we samen virtueel het glas heffen. Geniet van ons jaaroverzicht en ontdek enkele primeurs voor 2024. 

 

🏡 508 verkochte panden & 562 verhuurde pareltjes

 

Het afgelopen jaar vloog voorbij, maar niet zonder een flink aantal verkochte panden en verhuurde pareltjes op ons palmares bij te schrijven. In 2023 zijn er talloze sleutels overhandigd aan gelukkige eigenaren. Van gezellige appartementen tot statige herenhuizen, we zijn trots op elke transactie die we hebben mogen faciliteren. Het is een voorrecht om de sleutels te overhandigen aan mensen die op het punt staan een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen.

 

🏢 12 vastgoedhuizen  

 

Hasselt verwelkomde ons in 2023 met open armen als thuisbasis voor ons nieuwste vastgoedhuis. We namen een goede start en bouwen nu gestaag verder om Living Stone te settelen in deze dynamische stad. Ons hoofdkantoor in Dilbeek werd ook omgetoverd tot een écht vastgoedhuis, met vernieuwd onthaal en een inspirerend marketingbureau. 

 

Maar we zitten niet stil! Op de planning voor 2024 staan nieuwe en vernieuwde vastgoedhuizen in Aarschot, Haacht en Ninove. Deze uitbreiding stelt ons in staat om nog dichter bij jullie, onze klanten, te zijn en lokale gemeenschappen te dienen met onze expertise. Hou onze sociale media kanalen in de gaten voor onze nieuwe vastgoedavonturen bij jou in de buurt! 

 

🌐 399.699 websitebezoekers én gloednieuwe website 

In een wereld die steeds digitaler wordt, waren de afgelopen maanden op onze website ronduit inspirerend. Met trots lanceerden we het afgelopen jaar onze gloednieuwe website, ontworpen om jullie vastgoedervaring nog beter te maken. 

 

Het internet is voor velen het startpunt van hun vastgoedreis en we zijn er trots op dat we een gebruiksvriendelijke en informatieve online omgeving kunnen bieden voor jou.  Onze digitale deuren stonden wagenwijd open en dat was ook te zien aan onze websitebezoekers! 

 

💬340 positieve reviews

 

Een hartverwarmend aspect van 2023 was de overvloed aan positieve reviews die we mochten ontvangen. Onze klanten zijn onze drijvende kracht en de glimlach op jullie gezicht bij het vinden van een droomhuis is voor ons onbetaalbaar. 

 

Op platforms zoals Trustpilot en Google hebben we niet alleen sterren verzameld, maar ook vertrouwen opgebouwd. We zijn verder ook bijzonder trots op de score van 4,8/5 op Trust Pilot. Jullie woorden vormen niet alleen een erkenning van ons werk, maar inspireren ons ook om nog beter te worden. Bedankt voor het delen van jullie vastgoedervaringen en happy moments! 

 

👫 50 collega’s 

 

Nieuwe gezichten, nieuwe kansen. Ons team groeide in 2023 met enthousiaste talenten, bruisend van energie en creativiteit. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging onder het motto: new year, new me, new job? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en wie weet word jij wel ons nieuwste teamlid! Tot binnenkort? 

 

2023 was een jaar vol hoogtepunten en groei voor onze vastgoedhuizen. We zijn dankbaar voor de positieve reviews, geslaagde transacties, nieuwe vastgoedhuizen, digitale ontmoetingen en ons groeiende team. Bedankt dat jullie deel uitmaken van ons vastgoedavontuur. Op naar nog meer onvergetelijke momenten in 2024. Cheers! 🍾  

blogpost
Blogpost foto