Living Stone Hasselt: aan tafel met Sabine Janssens

13 juni 2023

Hey sabine, jij bent onze nieuwe hasseltse kracht. We willen je dus maar al te graag even voorstellen aan onze klanten. Hoe zou jij jezelf omschrijven? Welke zaken zijn écht typisch sabine? Hobby’s, passies, huisdieren, karaktereigenschappen: wie is sabine en waarvan houdt zij? 

 

“Goh… *lacht* Ik denk dat ik vooral een ‘mensen-mens’ ben, als je begrijpt wat ik daarmee wil zeggen? Ik geniet van sociaal contact. Dat kan gaan van collega’s tot klanten tot familie en vrienden. Het geeft me energie om met mensen om te gaan en hen te helpen waar mogelijk. Enter de ideale job voor mij: vastgoedmakelaar. Mensen helpen bij één van de meest belangrijke stappen in hun leven, daar doe ik het voor.”

 

Je gaat aan de slag in hasselt, dé jeneverstad. Ben je dan automatisch ook jeneverfan? *knipoog*

 

“Haha, het toeval wil dat ik pas nog een gidstoer volgde met een échte jeneverspecialist. Heel boeiend om ook eens de geschiedenis en weetjes over de jenever te horen, en hoeveel dit wel niet betekent voor Hasselt. De stad telde bijvoorbeeld vroeger tientallen jeneverstokerijen in het stadscentrum… dat wist ik voordien helemaal niet. Tijdens het weekend van de Jeneverfeesten, in oktober, zijn we zelf ook elk jaar van de partij. Dan vloeit de jenever rijkelijk. *lacht* Voor de graanjenever moet je wel ‘zijn’ , maar er zijn ook vele smaakjes met fruit en crème.”

 

Back to business, dan. Een nieuw living stone-verhaal gaat van start en jij kan eraan meeschrijven. Welke eerdere verhalen vinden we in jouw portfolio? Waar was je voordien actief, welke zaken heb je verwezenlijkt op professioneel vlak? 

 

“Ik ben eigenlijk taalkundige van opleiding. Zo was ik eerst een aantal jaren actief in het onderwijs, op de PXL hogeschool. Doordat mijn vader intussen een eigen vastgoedkantoor was opgestart, begon de vastgoedmicrobe ook bij mij steeds meer te kriebelen. Zes jaar geleden heb ik dan beslist om voor een volledige carrièreswitch te gaan. Na een intensieve BIV-stage en het daaropvolgend examen, mocht ik me eindelijk volwaardig vastgoedmakelaar noemen. Dit nieuwe carrièrepad bleek helemaal mijn ding. Ik kon heel wat ervaring opdoen binnen de familiezaak. Vanaf nu kan ik me met Living Stone volop toeleggen op regio Hasselt, waar ik zelf ook woon.”

 

Hoe kwam je dan uiteindelijk bij Living Stone terecht? 

 

"Via een goede kennis van me, die zelf bij Living Stone werkt. Hij bracht de bal aan het rollen. Ik ben hem dan ook erg dankbaar."

 

Hoe zie jij jezelf het verschil maken voor de Hasselaren? Wat mogen ze van jou verwachten?

 

“Ik ben een gemotiveerd en enthousiast persoon die zich altijd voor de volle 100% zal smijten. Dat mogen de Hasselaars dus zéker van mij verwachten. Ik ben erg begaan met mijn dossiers en wil vooral zorgen voor 100% ontzorging van de klant. I got this.”

 

Laat ons dan eventjes vooruitblikken: hoe ziet het komende jaar er voor jou uit in Hasselt? Waar zal je je vestigen, waarop denk je te focussen, wat wil je zéker bereiken?

 

“Living Stone is nu nog een nieuw gegeven binnen Hasselt. Ik hoop daar in het komende jaar verandering in te brengen. Hasselaren zullen ons stilaan meer beginnen opmerken, bijvoorbeeld in het straatbeeld. Als eerste vastgoedhuis in Limburg, kunnen we handig gebruik maken van alle werkingsmiddelen, verkoopmogelijkheden en expertise van Living Stone. Zij zijn in Vlaams-Brabant een van de grootste spelers in het vastgoed en realiseren jaarlijks zo’n 800-tal verkooptransacties.”

 

“Ik zal werken vanuit het nieuwe vastgoedhuis in Hasselt, aan het Dusartplein, in één van de kantoren van Books the Office, een prachtige (dynamische) co-workingspace. Met al je vastgoedvragen daarheen dus!”

 

Enorm bedankt voor dit fijne gesprek, sabine. We wensen je alle succes toe in het eerste limburgse living stone vastgoedhuis. 

blogpost
Blogpost foto