Living green: zo leven wij duurzaam vastgoed!

8 maart 2024

De skyline van onze vastgoedwereld bestaat lang niet alleen uit gebouwen, maar ook uit zonnepanelen die de zon omarmen, hybride wagens die de straten doorkruisen en elektrische fietsen die de wind trotseren. Bij Living Stone draait het niet alleen om het vinden van je droomhuis, maar ook om het bouwen van een groenere toekomst. Met een reeks duurzame initiatieven trachten we onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Benieuwd? Je ontdekt het hier! 

 

Zonnepanelen: de kracht van de zon 

 

Onze vastgoedhuizen in Dilbeek en Leuven hebben een groene make-over gekregen dankzij zonnepanelen. Met deze stralende krachtpatsers benutten we de zonnestralen om onze vastgoedhuizen van stroom te voorzien. Het resultaat? Minder afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, lagere energiekosten en een schonere planeet voor ons allemaal. Score! 

 

Hybride wagens: rijden naar morgen 

 

Duurzaamheid gaat niet alleen over wat er binnen onze kantoren gebeurt, maar ook over hoe we ons verplaatsen. Daarom hebben we ons wagenpark een upgrade gegeven naar hybride en elektrische voertuigen. Deze slimme auto's verminderen niet alleen onze CO2-uitstoot, maar bieden ook brandstofefficiëntie die de groene revolutie verder brengt.

 

Elektrische fietsen: groen op 2 wielen 

 

Waarom vastzitten in verkeersopstoppingen als je kunt kiezen voor de vrijheid van elektrische fietsen en scooters? In Leuven moedigen we onze medewerkers aan om te kiezen voor groene mobiliteit. Met elektrische fietsen genieten ze niet alleen van hun rit, maar dragen ze ook bij aan een schoner milieu. Mobiliteit was nog nooit zo milieubewust én leuk!

 

Twizzy time: kleine auto, grote impact

 

Voor snelle ritten door de stad hebben we in vastgoedhuizen Dilbeek en Leuven de Twizzy geïntroduceerd. Compact, elektrisch en helemaal hip! Onze Twizzy laat zien dat groen ook cool kan zijn. Hallo groen statement! 

 

Herbruikbare borden: van wegwerp naar duurzaam 

 

Waarom steeds weer nieuwe borden kopen als je kunt kiezen voor herbruikbare? Bij Living Stone denken we groen! Onze verkoopborden kunnen keer op keer worden gebruikt, waardoor we niet alleen afval verminderen, maar ook een boodschap van duurzaamheid uitdragen aan onze klanten en de gemeenschap.

 

Als vastgoedkantoor zijn we vastbesloten om de weg te banen naar een groenere toekomst. Met onze innovatieve initiatieven laten we zien dat duurzaamheid niet alleen een trend is, maar een manier van leven. Dus, laten we samen bouwen aan een wereld die gezonder, duurzamer en leefbaarder is voor ons allemaal. Wij leven vastgoed, wij doen vast goed.blogpost
Blogpost foto