Investeren in vastgoed, de complete startersgids

13 juni 2023

Thomas: “Aan de hand van voorbeelden beantwoord ik vragen waarmee iedere startende investeerder worstelt. Welk soort vastgoed kies je best als investering? Hoe ziet het financiële plaatje eruit? Wat is een goede ligging? Hoe bepaal je de huurprijs? Hoe moet je vastgoed inrichten om te verhuren? Hoe ga je om bij problemen met je huurder? Deze ‘startersgids’ is zeer praktisch opgevat. Het is een handig opgebouwd instrument dat je begeleidt in je zoektocht naar je eerste aankoop en advies geeft tot aan een succesvolle verhuring. Ik toon aan hoe risicoloos een eerste aankoop kan zijn en hoe eenvoudig het is om op 2 decennia een vastgoedpatrimonium op te bouwen. Aan de hand van concrete situaties en duidelijk uitgelegde cijfervoorbeelden laat ik zien hoe je rendement kan berekenen en wat een slimme vastgoedbelegging is.”

 

 

Zo leert Investeren in vastgoed, de complete startersgids je hoe je aan de inkomhal van een appartementsgebouw de kwaliteit van het gebouw kan beoordelen, waarom oud vastgoed soms beter is dan nieuw vastgoed, waarom een rendement van 6% niet utopisch is, hoe je op 15 jaar je krediet aflost, hoe je in 1 minuut een huurder screent of hoe ‘huisdieren toegelaten’ toch ‘huisdieren niet toegelaten’ kan zijn. Kortom, een uitermate handige gids voor wie meer rendement uit zijn/haar vastgoed wenst te halen.

 

Investeren in vastgoed, de complete startersgids is verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts en kost 22,99 euro. Het boek is ook verkrijgbaar in onze kantoren van Dilbeek, Halle, Ninove en Brussel of online via bol.com of borgerhoff-lamberigts.be.

 

Ook voor advies & begeleiding bij de investering in een nieuwbouwproject/appartement kunt u bij ons terecht.

 

Maak gerust een afspraak voor een goed gesprek.

 

blogpost
Blogpost foto