Future proof living: Nightingale, een project met toekomst

13 juni 2023

Duurzaam gebouwd

 

Duurzaamheid is een van de belangrijkste bouwstenen van future proof living. Hoofddoel? Onze ecologische voetafdruk verminderen én een leefbare planeet creëren voor toekomstige generaties. Duurzame woningen zijn energiezuinig en maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zijn gebouwd met duurzame materialen en ontworpen om zo min mogelijk afval te produceren. Zo belooft nieuwbouwproject Nightingale bijvoorbeeld lagere energiefacturen dankzij geothermie en beschikt de residentie over een overdekte fietsenstalling en parkings met laadpalen.  

 

Slimme collectiviteit 

 

Verder spelen de aangeboden faciliteiten van future proof living een grote rol. Nightingale speelt hier bijzonder mooi op in door een breed scala aan faciliteiten aan te bieden. Of je nu op zoek bent naar ontspanning in de gedeelde woonkamer, een etentje wilt organiseren met panoramisch zicht op het dakterras of nood hebt aan een stevige workout in de fitnessruimte, bij Nightingale is er voor ieder wat wils. Daarnaast is er een state-of-the-art co-working space, een top-of-the-line energiezuinige wasruimte én vormt de gastenkamer de perfecte thuis weg van huis voor als vrienden of familie wensen te overnachten. All-in service at its best.  

 

Gelegen op een toplocatie

 

Vervolgens is een centrale ligging key voor future proof living. We leven in een steeds drukker wordende wereld waarin tijd en mobiliteit kostbare goederen zijn geworden. Een centrale ligging biedt snel toegang tot belangrijke voorzieningen zoals werkplekken, winkels en vervoersverbindingen. Extra pluspunt? De impact op het milieu daalt, want de reistijd verkort en de CO2-uitstoot vermindert. Residentie Nightingale vinkt de centrale ligging eveneens af, want deze luxueuze nieuwbouwappartementen zijn te vinden in hartje Leuven, omgeven door historisch erfgoed, natuur en levendige stadswijken. 

 

 

Zo inspireert de veranderende gemeenschap architecten en de woningen, die duurzaam, efficiënt, comfortabel en flexibel zijn, op hun beurt de levenswijze van de bewoners. Een mooie wisselwerking die resulteert in bijzondere nieuwbouwprojecten waarvan residentie Nightingale een echte trendsetter mag genoemd worden. Nightingale creëert zo een manier van leven die niet alleen goed is voor de bewoners, maar ook voor de planeet en toekomstige generaties. Win-win! 

 

Benieuwd naar het project van de toekomst, Nightingale? Ontdek zelf de kracht van future proof living tijdens de opendeurdagen op 29 april en 3 mei. Boek een bezoek of vraag meer info via 0489 99 13 72.

 

Ontdek nieuwbouwproject Nightingale

blogpost
Blogpost foto