4 x heerlijk wonen in Halle: vastgoedadviseur Deborah knows why!

13 juni 2023

Dag Deborah! Waarom is Halle zo in trek bij jong en oud?

 

“De vraag is eigenlijk: ‘Waarom zou je niet in Halle willen wonen?”. (lacht) Halle ligt op de hoogvlakte waar de Zenne en de Groebegracht samenvloeien. Het is een kleine centrumstad met grote troeven. Kuieren door de winkelstraten, een terrasje doen op de Grote Markt … is hier vanzelfsprekend! De fiets- en wandelroutes langs het water en door het Hallerbos bieden ook voor sportievelingen fantastische uitdagingen.

 

Wat maakt wonen in Hoogland zo fijn?

 

“Nieuwbouwproject Hoogland is gelegen nét buiten het centrum in een aangename parkomgeving. Je ervaart volop de rust van het groen. Al zijn de stad, openbaar vervoer, winkels, ontspanningsmogelijkheden en belangrijke invalswegen vlakbij. De appartementen zelf genieten stuk voor stuk van veel lichtinval. Het is niet alleen binnen aangenaam vertoeven, dankzij een ruim terras is het buiten ook één en al ontspanning. Woonkwaliteit, rust en privacy? Wees maar zeker!”

 

Hoe futureproof is Hoogland?

 

“Hoogland is echt een project met toekomstperspectief. Dat komt enerzijds tot uiting in de hedendaagse bouwstijl en haar duurzame materialen. Anderzijds in de gekozen technieken die resulteren in een laag energieverbruik. Natuurlijk wil je mooi wonen, maar de impact op de planeet en op je factuur is ook niet onbelangrijk vandaag. Trots dat Hoogland daaraan tegemoetkomt!”

 

Waarom is kiezen voor een realisatie van DC Belgium een goede investering?

 

“Projectontwikkelaar DC Belgium heeft meer dan 20 jaar ervaring op zak. Met de ontwikkeling van zo’n 300 woonunits in Vlaanderen en Wallonië per jaar, behoort DC Belgium tot de absolute top van Belgische projectontwikkelaars. Hun dagelijkse drijfveer? Betaalbare woningen in een aangename omgeving met een kwalitatieve afwerking realiseren. Hoogland is daar een mooi voorbeeld van.”

 

Kun je ons tot slot de voordelen verklappen van een gelijkvloers appartement?

 

“Het ligt voor de hand dat een gelijkvloers appartement geen trappen heeft en zo ideaal is voor oudere bewoners of mensen met een beperking. Doordat je eigen tuin of terras uitgeeft op de gemeenschappelijke tuin krijg je bovendien een uniek ruimtegevoel. Mooi meegenomen? Je geniet op-en-top van groen zonder zelf de handen uit de mouwen te moeten steken. (lacht) Ook gezinnen of dierenvrienden zullen massa’s comfort en vrijheid ervaren op de begane verdieping voor hun kinderen of hond. Ik ben nu al nieuwsgierig wie er binnenkort zijn intrek zal nemen.”

 

Bedankt voor de boeiende babbel Deborah! Wij overwegen om uit te vliegen richting Hoogland… Want to know more? Een bezoekje plannen? Deborah is graag je gids door Hoogland! Neem contact op via deze link.

blogpost
Blogpost foto